קופירייטר, סופר, מרצה ומנחה סדנאות בתחומי העצמה אישית והגשמת חלומות.
מחבר הספר "צייר הפרפרים" ספר עלילתי רחב היקף, המתאר את הדרך שיש לעבור כדי להגשים חלומות ולהשיג תוצאות יוצאות דופן בהיקפן ובמשמעותן.
: להיות האדם שנועדנו להיות!
הרצאה אינטראקטיבית מעצימה המעוררת בנו את הרצון והצורך לגלות, לעשות ולהיות האדם שנועדנו להיות!
ההרצאה מתאימה ומותאמת למגוון רחב של קהלים במטרה לעורר ולעודד אותנו להפיק את המיטב מעצמנו, להגשים חלומות ולהביא את מתנתנו לעולם למען עתיד טוב יותר לנו ולכל הסובב אותנו.
משה מנגיש לקהל שומעיו מענה לשאלות החוזרות ונשנות מדי יום: האם אנחנו מסופקים מחיינו?
האם זה הגורל שלנו? האם ניתן לעשות משהו בנדון? האם אנחנו בכיוון הנכון? האם החלום שלנו יעניין מישהו?
האם יש סיכוי לחלום שלנו להתגשם? האם אנחנו באמת מיוחדים או שזה רק נדמה לנו?
ועוד שאלות רבות ומטרידות שרק עצם המחשבה עליהן מרפה את ידינו ומאטה את ההתקדמות שלנו אל עבר המטרה, במידה ועוד נשארה לנו אחת כזו.
ההרצאה מפשטת ומגדירה מחדש באופן ייחודי את מהות ההגשמה העצמית ואת הדרך להגשמת החלום ומדגישה את חשיבותן ונחיצותן ליצירת חיים מספקים ומלאי משמעות. בנוסף ניתנות תובנות וכלים פרקטיים המסייעים במציאת ובחירת הכיוון הנכון לנו בחיים בד בבד עם מיצוי הפוטנציאל האישי הרב הטמון בנו.
הרצאה המיועדת - לכל אלו שחלמו אי פעם, לאלו החולמים היום ולאלו שגנזו את החלום - להיות מישהו.
"ספינות הן הכי בטוחות בנמל אך לא לשם כך הן נבנו" (גרייס הופר)
אורך ההרצאה: 90 דקות+זמן לשאלות
כמות קהל מקסימלית: תלוי אולם והגברה
הסדנה: להיות כל מה שרצית, בדיוק כמו שחלמת!
הענקת לגיטימציה לחלומות ולשאיפות הכמוסות ביותר זוהי מהות הסדנה. מיועדת למגוון רחב של קהלים כל זאת על מנת להביא לצמצום פערים בשני מישורים עיקריים בחייו של כל אדם, הקשורים זה לזה באופן סימביוטי - בינו לשאיפותיו ובינו לחברה.
בסדנה נלמד ונקבל כלים שיעזרו לנו לגלות ולהעצים את יכולות המנהיג שבתוכנו, להגשים את עצמנו ואת החלום שלנו, להגביר את תחושת המסוגלות שלנו לשאוף, לפעול ולהתמודד עם הקושי שבדבר ולחזק את האמונה שגם "אני יכול".
הסדנה מפשטת ומגדירה מחדש באופן ייחודי את מהות ההגשמה העצמית ואת הדרך להגשמת החלום ומדגישה את חשיבותן ונחיצותן ליצירת חיים מספקים ומלאי משמעות. כמו כן מעניקה הסדנה תובנות וכלים פרקטיים המסייעים במציאת ובחירת הכיוון הנכון לנו בחיים בד בבד עם מיצוי הפוטנציאל האישי הרב הטמון בנו.
הסדנה מוגשת ב"גובה העיניים" תוך שימוש באמצעים מוחשיים, בשפה ברורה ופשוטה להבנה.
"הדרך הטובה ביותר לחזות את העתיד היא ליצור אותו" (פיטר דרוקר)
אורך הסדנה: על פי תיאום מראש לפי הצרכים של הקהל.
כמות קהל מקסימלית: תלוי אולם והגברה